A röhejzóna: Ki mit tube

Nem fogok linkelni, se kertelni, és nem fogok a részletekbe se belemenni, de ami folyik a förtelmesen szar elnevezésű és egyébként egy szekér lószart sem érő Ki mit tube körül, az már a röhejzóna kategóriája. Már az alapfelállás, hogy a Vodafone támogatásával megy, sokat elárul, de a zsűri sem utolsó.

Ott van a szófosó és örök ideges Puzsér, a hagyjuk-már-kategóriás Fluor Tomi, az állandóan ordibáló és inkonzisztensen álfilozofáló Szirmai, ami már kezdésnek egy szegény bizonyítvány pár felültetett futóbolond 444-es „újságíró” mellett. A többiről fogalmam sem volt hogy kicsoda és micsoda, de az egyikük körül most megindult a hepaj.

Már az írásstílusomon érezni, hogy erről a tehetségtelenségkutatóról mi mögöttesen burkolt a véleményem (ami nem mellesleg most már elég nyilvánvaló), meg némely zsűritagról. De térjünk a lényegre. Dancsó csinált a vlogparódiát korábban, amiben alaposan betartott páraknak, hogy milyen színvonalat képviselnek átlagban, azonban ez a kis sorozata inkább kifulladt és erőltetetté vált. Most viszont nagyon jól jött, mert nagyon jól leírta azt a színvonalat, amit a Ki mit tube egyébként képvisel. Erre jött egy szó szerint felkapott csaj, aki beolvasott videóban és más se kellett a Dancsó-fanoknak, megindult a legdurvább kartácstűz ellene. Persze a legtöbb kommentet nem emelte ki, de nyitott rájuk egy tumblr-blogot „anyukátok tudja?” és sok kettőspontdével. Most, hogy Tomcat is beszállt a cicaharcba, kicsit jobban meg is néztem ki ez a névtelen némber, és mondjuk nem csodálkoztam az eredményen. A piantes „művész tumblr-lapja” eléggé azt a szintet súrolja, ami abszolút vicc, annak fényében, hogy őt nevezték meg 2012 „legcoolabb” művészkéjének. Ez a titulus is elég röhejes így, mivel annyi művészet van benne, mint szójafasírtban darált disznóhús. Nem akarok beállni a savazók sorába, de menthetetlenül ráborítom a sósavas dézsát, mert amit eddig leírtam róla, kimeríti azt az archetípust, amit gyűlölök: az orrát az egekben tartó emberkéket.

Mindenesetre rendelek még egy kör pattogatott kukoricát, mert ami eztán jön, azért megéri moziba járni…

Oszd meg másokkal is:

8 thoughts on “A röhejzóna: Ki mit tube

  1. Szerintem az egész megint egy szar reklám fogás. Zsűri felét azt sem tudom ki, Puzsér jó hogy kimondja amit gondol de a rage arca komédiába illő. Viszont Szirmai nem értem hogy került ebbe a bagázsba… azt alá írom hogy a filozofálgatásai faszságok, de a filmkritikáit nagyon szeretem. Meg ezt a Dancsó vs PornósNoémi párbaj-t néztem meg, pár napja találtam de órákat azon röhögtem hogy kiakadt a kiscsaj. xD Amúgy tegnap DesmondWallace Blogján láttam a Tolvajkergetők videóját, ahol elmondja a véleményét erről az egész szarságról… most erre mit lehet mondani… igaza van. 😀 De majd kíváncsi lennék arra hogy erre mit válaszol a kiscsaj. 😀

    1. „De majd kíváncsi lennék arra hogy erre mit válaszol a kiscsaj.”

      Azon a szégyenfalnak is beillő tumblr-blogon kívül semmit se reagált. Helyette szétkapott egy táncikálós srácot hasonló prosztósággal.

  2. Ma ebéd után valamiért engem is elkapott a kíváncsiság, és minden ellenérzésem ellenére megnéztem, hogy „Ki mit Tube”. Az aktuális legújabb videó épp a magát Filmkillernek nevező ultraparaszt tákolmánya volt, amit ő ugyan viccnek szánt, ám akárcsak anno, körülbelül 3 másodperc elég volt belőle. Persze ezzel még úgy önmagában nem lenne gond, hogy becsúszik egy-két ilyen ultraparaszt, csak hogy itt sajnos nem egy-két ilyen emberről van szó, hanem a videók többségéről, amik bizony pont ennyire „szórakoztatóak”. Teljesen mindegy hogy az komédia, komolykodás, vagy épp éneklés, táncolás szeretne lenni, a 3 másodperces határt egyedül Dancsó videója, és Puzsér kritikái tudták átlépni. Utóbbi stílusáért ugyan én se vagyok oda, de legalább amit ő mond, annak valami értelme is van, ellentétben a többivel.

    1. Ahogy belefigyeltem egyik-másik értékelő videóba, eddig a Puzsér tudja, hogy kell az ilyet művelni. A többi… Inkább nem mondok semmi, még kiürítem az alpáriság patronját, amit egyébként Panty and Stocking magyar szövegre kéne elvernem.

  3. Valaki mondja már el mi értelme van ennek azon kívül, hogy tényleg nem több, mint egy új celeb kereső program a médiának? Néztem Dancsó videóit eme dologról, meg még a 444-től találtam egy videót róla, de valamiért nem akarom elhinni, hogy tényleg vannak, akik erre még jelentkeznek is. :/ Akkor inkább A Baaad Movies Filmelemzők Oscar-ja, mint ez.

  4. Már kb. ötödjére kezdek neki ennek a kommentnek, de rájöttem, hogy többet nem nagyon tudok hozzáadni a nyilvánvalóhoz. Egyet értek veled és az egész poszttal.
    Nekem erről az egész ki mit tuba mizériáról mindig az American Horror Story 4. évada jut eszembe… https://www.youtube.com/watch?v=oKAueij_H-0

    U.I.: Mangekyo022 megosztott videójában az a srác, aki a szobájában fellelhető tárgyak hangjaiból készített zenét… az valami elképesztő kreatív. 🙂 Persze az ilyesmit már értékelni is kellene és nem lehet fikázódni rajta, úgyhogy biztos nem ő nyeri a „versenyt”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük