Őszi Mondocon (2015.10.17-18.)

pc-guru-show-banner

„Itt van az ősz, itt van újra…” Petőfi szavaival élve. És ha már ősz, akkor a szezonális Mondocon is a megszokott módon kétnapos lesz. Ezúttal is újít egy kicsit a szervezőstáb: a fentebbi képen látható esemény ezek közül az egyik, amit a MondoGames a PC Guru szerkesztőivel együtt fog levezényelni.  A terítéken pedig játékbemutatók, e-sport versenyek, a legrégebbi (retro) és a legújabb videojátékok szerepelnek, ebben pedig van verseny, szabad játék illetve akciós vásárlási lehetőség.

Továbbá lesz „interanime klub” Boggie-val. A népszerű hazai énekesnő, és filmes vendégei beszélgetnek a kedvenc animéikről, hogy milyen komoly hatással lehet az ember életére egy-egy igazán jó sorozat. A beszélgetés végén Boggie saját számait és népszerű anime dalokat fog énekelni.

Az Amai Teaház saját kalandparkkal érkezik, amiről hirtelen elképzelni nem tudom, hogy mit takar majd, de kíváncsi leszek rá. Ezen kívül Ujj-Mészáros Károly sikerfilmje, a Liza, a rókatündér is vetítésre fog kerülni (soha jobb alkalom, hogy megnézzem végre, folyton halogatom). De lesz még DeLorean, ha már közeleg annak a napja, hogy Marty McFly ellátogatott a jövőbe (sokan sírnak a légdeszka végett, nem értem igazán az okát… az önszáradó és gombnyomásra méretre álló ruháktól aligha lehet valami menőbb).

Végül, de nem utolsó sorban, a Japán Nagykövetség is tiszteletét teszi a rendezvényen kulturális programok szervezésével. Kalligráfia, kimonó próba és más interaktív lehetőségekkel várják majd az érdeklődőket.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1ObpMzGedTU]

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük