Újabb hivatalos kezdeményezés, FAIL

Az eredeti cikk elolvasható a MangaUpdates-en, a következő címen: Make money translating manga with Digital Manga Guild

„Digital Manga Guild (DMG) is looking to legitimize scanlations by teaming up with Japanese publishers that will provide thousands of manga titles to be translated by people like you, anyone that can translate, edit, or typeset. You can register either as a group or individual. If you register as an individual, you will be given a title to either translate, edit, or typeset (whatever you registered to do) as a test to make sure you are up to standards. If you register as a group, you will be given a title to translate, edit, and typeset. If you qualify, you will be given more titles to work on. The revenue will then be split three ways; to you, the Japanese publisher, and to DMG. For more information, check out the site and watch the video:
http://www.digitalmangaguild.com/

Túl kemper vagyok ahhoz, hogy ezt most lefordítsam, de annyiról van szó, hogy ez az oldal összeállva a hivatalos kiadókkal próbálja megváltani a scanlation világát, mivel dolgozhatsz náluk és még fizetnek satöbbi, itt arról esik szó, hogy tesztet kell tenni, hogy lássák elég jó vagy-e egyébként vagy csapatként, lényegtelen részletek… ami igazán FAIL szagú benne azon a nyilvánvaló tényen kívül, hogy az OpenManga ötletének a másolata a FAQ-ban a következő sor!

Q. What genres will be offered?
A. Currently we are planning to start off with mainly yaoi titles, but eventually we will add more mainstream genres like shoujo and shounen.”

LOL, ez már jól indul, ha én a csapatok helyébe lennék, akkor elkerülnék egy ilyen oldalt, akik jajjújjal akarnak startolni… megmondta egy ismerősöm régen, hogy az a baj velem, hogy „keresztény” nevelést kaptam, szóval nem bírom a buzikat, ez tény, nem bírom valóban a buziságot, egyébként meg az emberek magánügye, hogy melyik nemhez húzódik mindaddig, amíg nem viszi az utcára, paradicsommadárként nem vonul fel, ahogy nem is olyan rég tették nálunk ezek a normálatlanok…

Hozzáteszem, hogy nálunk is egyre több olyan csapat van, akik ezt a témát részesítik előnyben, és AA-n meg jó pár olyan (egészen biztos vagyok benne, hogy női felhasználó) van, akik ezeken a szarokon csüngnek, és ezt nyíltan bannerekkel, avákkal és aláírással ki is mutatják, pl. „A jó kislányok egy hercegről álmodnak. A rosszak kettőről. Egymáson…”, szal inkább ne hirdetnék azt, hogy ennyire benne vannak ebben az egészben, csinálgatnák a dolgaikat, nézegetnek a szarságaikat, de ne raknának ki FUCKIN’ CANNOT UNSEE dolgokat egy fórumos aláírásba…

Mindegy, biztos velem van a baj, hogy ennyire maradi vagyok, és nem hódolok be az új trendeknek.

Oszd meg másokkal is:

3 thoughts on “Újabb hivatalos kezdeményezés, FAIL

  1. Te szemét homofób, fogadok ott voltál a Budapest Pride-on is tojást dobálni szegény ártatlan seggbekukizókra.
    Te rohadt náczifasisztakirekesztőintoleránsinkorrektstb akármi, te!
    *trollface.jpg*

  2. Nem, nem voltam ott, de valóban elég rossz szemmel nézem a paradicsommadarakat… a szadeszese mindenüket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük