Van még ennél is lejjebb?

Nem tagadom és sosem tagadtam, hogy szeretem az erotikát. Azt se tagadtam soha, hogy perverz vagyok, a magam szórakoztató módján. A MAL-listámon is hentai animék és mangák százai figyelnek be és különféle doujinshiket olvastam már. Szinte nem volt olyan műfaj ezen belül, amiből egyet biztos nem láttam. Nem büszkeségből mondom, hanem pusztán abból, hogy ami a mostani témám lesz, az erősen kötődik ehhez a dologhoz is. Nem leszek se prűd, se maradi, mert az élet velejárója a szex és a pornó. Velejárója, de nem épp ebben a formában… Ez olyan volt, hogy megláttam és egyből azt reagáltam: „Ezt meg kell néznem!”…
FRISSÍTÉS: Nemrég találtam az infót, hogy a készítő fazon direkt az „I f*cked your waifu!” dologra építkezik, nem egyet leforgatott más közkedvelt női anime karakterrel.

Az emitt látható kép nem Photoshop-alkotás, ez egy tényleges borítója egy pornófilmnek, amit az agyonhype-olt Sword Art Online sorozat alapján készítettek. Azaz nem is alapján, mert csak kiragadták Asunát, Lizt és Silicát és csókolom. Két órás remekművet mutatok be az erotika színfalai mögülről. Olyan remekművet, amelyet Augeiasz istállójából sem lehetne elhordani.
Mint azt említettem, kivették az első pár részben megjelenő hősnőket és új környezetbe tették: egy napfényes nagyvárosi szobába, ami kong az ürességtől, van egy ágy és egy fehérre mázolt könyves polc, rajta kartondobozokkal. Biztos a költségvetés nagyja a lányok cosplay-ére ment el, így nem tudom felróni hiba gyanánt, de azért megpróbálhattak volna kicsit ismerősebb helyet varázsolni hozzá. Még ha nagy vonalakban is, könyörgöm…
A film felépítését tekintve egyszerű, a három lány közt oszlik el a 2 órányi játékidő, amiből 40 percet kapnak a lányok, szóval egészségesen osztották fel. Minden részt egy kisebb cosplay performance-szal kezdenek, körülbelül 2-3 percig csodálhatjuk meg a lányok igényesen kivitelezett ruhadarabjait, kiegészítőit. Aztán pedig indul a nyali-fali és megy minden a maga útján, érintenek pár szexuális játékot, amivel az együttlétet csak fel lehet dobni és eszköz se kell hozzá (ergo korbács, ostor, análbogyó, műpénisz, a különféle vibrátorok és hasonlók mind kimaradnak).
A lányok viselkedése itt ezzel átvált egy kicsit érdekesre. Tudjuk, hogy Asuna az elején mennyire hűvös volt kicsit Kiritóval, de mire odajutottunk, hogy már járnak, onnantól kezdve a waifu sémába passzolt. Valahogy ezt nem adta vissza, sokkal inkább tűnt a szerepjátszása cikinek és röhejesnek, mint érdeminek. Kezdve azzal, hogy a melltapira úgy reagált, mintha egy gombostű szúrta volna meg a’ tájt, egészen addig menve, hogy a végén már enyhén erőszakolni kellett, mert annyira nem élvezte. Lizre ez is elmondható hellyel-közzel, de Silicára semmiképp. Talán azt lehetne mondani, hogy az ő negyven perce többet ért, sőt azt még élvezte is, mint a másik kettőé együttvéve. Az ő esetében talán már járatos (szakavatott, hehe) pornószínésznőről beszélhetünk az alapján, amit itt teljesített és a karakterhez is messze ő állt a legközelebb.
Szokták mondani, hogy pornót ne értékeljünk, mert hát még is milyen az. Nos, itt és most ki mondom, hogy szarok a mondásra, mert ez egy 2/10-nél többet nem ér. 2 órányi gyönyör és dugás és dugás és dugás. Lehetett volna egy minimális történetet is beleerőszakolni, akár egy színpadias komédiát is, de valahogy úgy érzem keleten ez valahogy nem járja, s való igaz, csak nyugati pornókat tudok mondani, amelyekben volt történet, mint a Kényszerházasság (ezt valamikor 8-9 éve láthattam a viasat3-on késő éjjel), az Emmanuelle-filmek, a Mocsok macsók meséi-sorozat, L, Fiúk a klubból stb. Sokkal inkább a rövidfilmek egybevágására hasonlít az egész. Cosplay-fetisisztáknak se nagyon jönne be szerintem a cucc.
De tudjátok mi mentette meg az 1/10-től? Mert mint pornónak annyit adtam volna a pornófilmeknek fenntartott skálámon… Ez, kérlek szépen titeket. Dancsó Péter videókritikája a BudapestTV Három testőréről, amiből bőven elég ez a pár percnyi szösszenet, amit bemutat ahhoz, hogy ez legyen az abszolút legalja.
Oszd meg másokkal is:

5 thoughts on “Van még ennél is lejjebb?

 1. Alapból nem vagyok túl jó viszonyban se a japán pornóval, se a hentaival, de az ilyen csoplay pornókat, egyszerűen nevetségesebbnek tartom, mint egy tisztességes doujinshit. Abban legalább a mangaka beleviszi a saját stílusát, és jobb esetben még valami történetet is virít. Persze a 90%-uk még így is max elmegy kategória, szóval ha az ember valami értelmesebbet, igényesebbet akar találni, akkor a general kategóriában érdemes keresgélnie. Na de elkanyarodtam… =)

  A SAO-s csajokat én alapból nem találtam szexinek az animében, egyiket sem. A képen a jelmezek szvsz meglehetősen középszerűek, és talán még Silica az, aki jól néz ki, és hajaz is az eredetire.

  Ha pedig már a legalját kell megnevezni, akkor animés viszonylatban nálam még mindig az viszi a pálmát, amikor egy srác transzi Haruhi pornóval büszkén pózolt. De nem sokkal marad le tőle az, amikor egy másik gyerek, buszsofőr sapkában pakolta a párnáit. XD

  Persze az, hogy ki-mit csinál a 4 fal között, azaz illető magánügye, viszont azt sose tudtam megérteni, az ilyeneket miért kell a neten megosztani. =/

 2. Van egy olyan érzésem, hogy a srác ezekből él meg, vagy 20-25 ilyen filmet is csinálhatott már. És persze, gondoljunk bele: fix nem a cosplayesek egyikeit dughatja, hogy azok hozzák a cuccokat, hanem maga varrja őket a bevételből, amiből még egyeseket bérel. SZVSZ.

  Mondjuk ezek a cosplay-ek még így is jobbak, mint a hazai nagy átlag legjobbjai, de még az Enjinek nevezett mutánscombú egyed próbálkozásainál is. Bár tény, hogy Ropit lehetne a hazai legrosszabbként említeni, legalábbis ő jut eszembe elsőnek, ha kérdezik.

  Na azok tényleg alja, de sokkal inkább a csak rajongói oldalról, mert ők csak a tettükkel alkotnak valamit, amit más megörökít, nem ők örökítik meg az egészet (vagyis tényleges alkotók).

 3. Hogy ebből él e meg vagy sem, a végeredmény szempontjából mindegy is. Ha azt vesszük, még idehaza is nem egy emberke élt már meg abból (rövidebb, hosszabb ideig), hogy emberek függőségét használta ki, valamilyen formában. Olyanokét, akik annyira egy cucc hatása alatt vannak, hogy bármilyen szart megvesznek, ami azzal kapcsolatos. Pláne ha pornó. =) Mert lássuk be, ebből azért nem túl nehéz megélni, hisz a hypeok mindig kitermelnek maguk köré annyi hardcore pincelakót, akik mindent megtennének, hogy kedvenceiket olyan szituációban is láthassák. Egy igazán nagy hypeot pedig akár évtizedek múltán is sikeresen meg lehet fejni.

  Apropó, ha már cosplay pornó, akkor ne felejtsük el, hogy kishazánk „büszkeségét”, Vad Katit is kivitték, egyenesen japánba, hogy ő játssza Morrigant, a Darkstalkersből. =) Más téma, hogy alig hasonlított az eredeti karakterhez. Bár szerintem, akik az ilyen cosplay pornókat olyan célból nézik, amiért végső soron létrejöttek, nem pedig kritikus szemmel, azoknak teljesen mindegy. =)

  Enjiről én anno egy válogatást láttam, és igen, túl van értékelve, de meg kell hogy mondjam, ha a hazai cosplayek, átlagban csak negyed ilyen jók lennének, már örülnék neki. Sokak tudatáig ugyanis máig nem jutottak el olyan alapvető dolgok, hogy mielőtt beöltözne egy adott karakternek, tükörbe nézzen. Plusz akkor még nem beszéltünk magáról a jelmezről.

  Ropi, úgy egy külön kategóriát képez. =) Szóval ő már eleve nem is cosplayt, hanem crossplayt csinál. Ráadásul egy dolog az a förtelem, amit a nagyközönség elé tár, csak hogy ő emellett annyira nárcisztikus, olyan önfetisizmusban él, hogy meg van róla győződve, hogy amit ő csinál, az jó. Másképp nem akarna kimenni európai szintű versenyekre, és nem nevezné karriernek azt, amit csinál. Szerintem ő egy olyan ember, aki tényleg beteg, aki sokszor elszakad a valóságtól. Akinél egy óvodás gyerek lelkülete, keveredik egy pedofil férfi vágyaival, és az ilyen irányú vágyait csak úgy képes kiélni, hogy teszem azt, beöltözik Louise-nak, és úgy viselkedik, mint kiscsoportosok a farsangon.

 4. Na, igen, ezért gondolkodom azon, hogy én is rejtett kamerás pornófelvételekből éljek-e meg vagy abból, ami a munkám lesz. Ismerve a hazai helyzetet munkafronton…

  Na, erről nem is hallottam. Rákerestem, hogy ki ez a Morrigan a Darkstalkersből, mert nem ismerem. Hát… Igen. De még mindig jobb, mint Mega Moon.

  A hazai cosplayesek néha tudnak jók lenni, a mostani őszi nekem például bejött, mert tényleg jobbak voltak, kidolgozottabbak a ruhák, míg a nyári egy rakás hulladék volt. Tavasszal én is bevállaltam egy crossplayt, nőként. =') Élvezni élveztem, trollkodtam is kicsit, de csak a szórakozás szintjén, na meg amit mindig felhozok fő tanulságként erről az egy napról, az nem más, mint hogy most már megértem a nőket, mikor a magassarkú miatt nyavalyognak. =D Bemertem vállalni, noha egy hülye ötletből született… most meg az egyik leánybarátom akar újra beöltöztetni, mert hogy akkor nem látott élőben. Szóval vele szemben én nem gondolom komolyan az egészet, noha a nőt egész szépen elő tudom adni. Mondjuk Ropinál bármelyik férfi csak jobb női cosplayt képes összerakni… Meglátom őt akként borotválatlanul, wookie-mód szőrös lábbal és már rosszul vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük