Ismét cikkek

cikkek

 

Nagy hír lehet azok számára, akik szívesen olvassák a recenzióimat, cikkeimet, ajánlóimat, hogy ismét visszatérek ehhez a kaptafához. Egész pontosan régebben elkezdtem egy sorozatot (a szebb napokat is megélt Konzol Magazinban megjelent írásaim közreadását), és ezt fogom folytatni. Ezek meg fognak egyezni olykor a korábban írt ismertetőimmel, szóval nem kell tartani semmitől. Ezt követően érkezik a Drót Online-ra szánt cikkem (ami meg is jelent), majd a Mondo Magazinosok (igen, mivel ma adtam le egy újabbat, amit felkérésre készítettem, szóval a következő számban olvasható leszek – hogy mi kapcsán, az maradjon meglepetés). Ezeknek hamarosan létrehozok egy külön lapot, összeszedve a publikációimat.

Egyelőre ennyi a bejelentésem, jelenleg felviszem a hátralévőket és beidőzítem különféle megjelenési időpontokra. Közben is fogok írni… szerencsétlenségetekre.

Oszd meg másokkal is:

2 thoughts on “Ismét cikkek

    1. Jah. Egy ideig abban reménykedtem, hogy megvan-e még az, amit a már meg nem jelent számba szántam a Konzolba, de úgy fest nincs. Üsse kavics, írok másikat, de az már jó eséllyel itt lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük