(Megint) államvizsga előtt

Miután a júniusi államvizsga-próbám buktam (egyfelől nem tanultam rá, másfelől fontosabb volt, hogy az egyetlen vizsgám mindenképp letegyem, amit csak az államvizsga előtt 5 nappal tehettem le (mivel akkor volt rá időpont egy hét szünet után), másnap meg rohanni leadni az indexem – más különben ezért nem mehettem volna el államvizsgára, mert ezek nincsenek meg), így a mostani félév végén újra próbálkozom. Eddig sok minden mást el kellett intézni (többek közt a csapatunk karácsonyi pakkját, amibe 21+ mű szorult, a tavalyi 13-hoz képest), kiheverni a korábbi kudarcot és a többi, most elkezdtem tanulni.
Van 5 darab tárgyam (formai feltárás, osztályozáselmélet, könyvtári menedzsment, írás- könyv- és sajtótörténet, valamint hálózati ismeretek), amiből fel kéne készülni, valamint tovább 20 tétel, amit átnézni, vágni, tételvázlatot csinálni hozzá. Az írásbeli vizsga ugyanis január 13-án lesz, a szóbeli 15-én. Ha nincs meg az írásbeli, nem mehetek szóbelizni és szakdolgozatot védeni. Ahogy korábban: nincs meg az a tárgy, nincs leadva az index, nem mehetek államvizsgázni (bár megjegyzem, hogy a mostani őszi félévben meg eltörölte az ELTE is az indexet, de ez már csak olcsó vigasz).
Éppen ezért ne számítsatok különösen nagy posztolásokra, fordításokra, kész munkákra stb., mert nem tudom hogy a menettervemmel hogy haladok, mennyi idő is lesz az annyi, de ha szorul hely, akkor elkészülhet pár dolog.

Ricz kiszáll, majd jelentkezik.

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük