Mitsudomoe újratöltve

Kagamin posztja, eredetileg a Gunjou Blogon jelent meg.

Nos, mit is mondhatnék, a Mitsudomoét megnéztem végig, hogy ez a  koprodukció Memberrel elkészülhessen…

Mi a baj ezzel a „művel” a teljes sorozat ismeretében? Annyi, hogy DÖGUNALMAS. Nem hittem, hogy ilyet mondok, de még az előző kritikámban eléggé túlreagált rész volt a legváltozatosabb az egészből. Az egészet azért sajnáltam, mert lenne benne potenciál, ha nem lenne ennyire egysíkú, kiszámítható és degenerált (magyarul nem lett volna ilyen rossz) az egész. Legyen 3/10, mert határozottan jobb a B Gata H Keinél. Mellesleg nekem tűnt fel, hogy az AA-n ezek az abberált sorozatok a magyar közösségben mindig 9 fölötti pontozást kapnak?

Oszd meg másokkal is:

14 thoughts on “Mitsudomoe újratöltve

  1. Az a baj, hogy hangot nem hallottam, de még jó hogy van felirat. Az a fekete ruhás kaszás ember tényleg te vagy? 😮
    Egyébként jó lett.

    Nagyon nem lehet megkülönböztetni ki a gyerek, és ki felnőtt a sorozatban. Lehet belenézek, de így se lesz hosszú életű. A komédiákat, vígjátékokat nem szeretem, meg amiket láttam a videóban részleteket, az alapján nem egy nagy szám. No ha sikerül végignéznem, írok én is valami véleményt róla. (Persze ha végigtudom nézni)

  2. + Nemrég megnéztem ezt a Black Rock Shooter TV változatát. Nem egy nagy alkotás, de valami kicsi értelme van.

  3. „Az a baj, hogy hangot nem hallottam, de még jó hogy van felirat. Az a fekete ruhás kaszás ember tényleg te vagy? :o”
    Igen, én vagyok.

    „Nagyon nem lehet megkülönböztetni ki a gyerek, és ki felnőtt a sorozatban. Lehet belenézek, de így se lesz hosszú életű. A komédiákat, vígjátékokat nem szeretem, meg amiket láttam a videóban részleteket, az alapján nem egy nagy szám. No ha sikerül végignéznem, írok én is valami véleményt róla. (Persze ha végigtudom nézni)”
    Írj, aztán linkeld be nekem is, vagy mittomén passzold át emesenen.

    Egyébként megint jó a géped? Vagy soha se lesz már? XD

  4. „Írj, aztán linkeld be nekem is, vagy mittomén passzold át emesenen.”
    Még egy ok amiért felesleges vezetnem a blogot x')

    Többit emesenen elküldöm. Egyébként is valamit mutatni akarok (vagyis elküldöm).

    Egyébként nem kapcsolod ki a captchát? Kurva idegesítő mikor olvashatatlan betűket ad ki >_>

  5. „Egyébként nem kapcsolod ki a captchát? Kurva idegesítő mikor olvashatatlan betűket ad ki >_>”
    Miután a botok megtámadták az Aurorát, szó sem lehet róla, marad a captcha, de asszem, hogy bejelentkezetteknek nem mutatja, vagy csak nekem nem, nem emlékszem már, hogy hogyan van beállítva.

  6. Valami miatt engem egy bot se támadott be D: Talán azért mert elrejtettem a keresők elől a blogot. :'D Mikor bejelentkezetten írok, akkor is kéri a captchát. :S No mind1.

  7. Hát gyerekek én qva sokat röhögtem rajta! A 3. résznél majdnem megfulladtam… 😀 Mindig van pár ember akinek nem tetszik egy ilyen. A zenéket meg mind imádom, elég zakkant a J-pop ízlésem az biztos. Lehet csak azért tetszik ez az anime ennyire mert egy 18 éves taknyos tini vagyok 😀 Ki tudja… A grafikáról meg annyit, hogy sztem a világ legizgalmasabb sorozata a Kaiji, amit hiába ajánlok bárkinek, már rögtön a grafikától nincs kedve rá… Sajnálom is azokat akik kihagyják azt a pszicho thrillert. Én megimádtam a Mitsudomoe és a Kaiji grafikáját is pedig az elején kissé engem is taszított!

  8. „Mindig van pár ember akinek nem tetszik egy ilyen.”
    A végére már sajnáltam, hogy ennyire elbaszták a sorozatot, mivel minden poén ugyanarra a sémára épül, erre a videóban is rámutatunk, a FÉLREÉRTÉSEK. Lehet én vagyok túlságosan érzékeny erre, de ha mindig ugyanazzal a viccel próbálnak szórakoztatni, akkor már a 80-dik alkalom után nem lesz vicces, sőt inkább unalmas lesz. Ez az animu az elbaszott potenciálok tárháza, sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni.

    „…már rögtön a grafikától nincs kedve rá…”
    Ez lenne a kisebb baj, bár valóban nem voltam oda azért, hogy mindenkinek ugyanaz az „egyenmókus” feje volt.

  9. Ott is van a Usteamen pár kedvelője, hmm, ha már ennyire szeretik, akkor nézzenek Seitokai Yakuindomot, az is beteges, perverz, de több helyen visítottam a röhögéstől, a következő ajánló arról lesz, már napok óta húzom, szal meg kéne írni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük