A magyar televíziózásról röviden

Nagyon jól összefoglalják mindazt, ami a televízió nézésétől engem eltérített, sőt odáig fajult vele, hogy már inkább a híradót is kihagyom és csak áll, mint porfogó. Jobban mondva, eddig porfogó volt, pár hete viszont csak PS2-zöm rajta… Érdemes végignézni, annak ellenére, hogy Puzsért nem igazán bírom, mint embert.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7S4m1iCvvHM]

Oszd meg másokkal is:

3 thoughts on “A magyar televíziózásról röviden

  1. Puzsérnak bizonyos kritikáival egyetértek, bizonyosakkal nem. De amikor elkezd ordibálni és modoroskodni, akkor baromi irritáló tud lenni. Irritálóbb, mint amikor sorsról, meg hitről kezd beszélni.

    Dancsóval sincs bajom, amíg szar filmeket kritizál. Ám úgy veszem észre, mint ha manapság szeretne egy ilyen Puzsér padawan szerepben tündökölni, ami már nem annyira megy neki.

  2. Az ő videóit, még kevesebbet nézem. =) Vannak jó meglátásai amúgy neki is, de bizonyos filmekkel szemben, sokkal toleránsabb a kelleténél. Túl sokat gesztikulál, sokszor hadar, és bizony, ami a stílust illeti, ő már sokkal közelebb áll a „Puzsérré váláshoz”. =)

    Arra emlékeztet ez engem, amikor FreddyD, népszerű lett a Mesterlövészes videójával, és utána, hirtelen „mindenki FreddyD akart lenni”, olyannyira, hogy egyes szerencsétlenek, szószerint ugyan azt mondták el, mint ő, csak más játéknál. =D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük