„Akik a rajzolt csajokra indulnak”

LOL: http://www.noilapozo.hu/20100830/akik-a-rajzolt-csajokra-indulnak

Norberto kollégám egy elég érdekes témával szolgált az fix… pár jó részletet kiemelnék.

„Kicsit furcsa jelenség, de bizony sok-sok fiú/férfi találja szexinek a japán, rajzolt mesecsajokat. Jessica Rabbit és Betty Boop már lejárt lemez, helyettük megjelentek a szomorú szemű, gigamellű, rakott szoknyás fiktív cicababák.”

Kikérem magamnak, én nem találom szexinek, de van szépérzékem, és szeretem az igényesen megrajzolt képeket. Mellesleg ki az a Jessica Rabbit és a Betty Boop? Mi az a rakott szoknya? Vagy férfiként meg se kérdezzem inkább, mert a nők biztos tudják?

„Legtöbbször szemérmesen, visszafogottan kezdődik (akár csak anno a Sailor Moon című sorozat részei), majd beindul, és végül akár domina szexszel vagy egyéb extrémebb szexjelenettel bontakozik ki a cselekmény.”

Nem is a leírt szöveg a lényeg, hanem már megint egy cikkíró, aki nem képes használni rendesen az ANNO kifejezést, ami azt jelenti bassza meg, hogy ÉVÉBEN

Szegény Aya és Maya, pedig a Tenjou Tenge nem volt olyan rossz…

„Sok az erőszakos, nőket megalázó jelenet. Például egy iskolába új diáklány érkezik, aki tudatlan és szerény. Majd az összes fiú teszi a dolgát, és beavatják a lányt a különleges szexuális játékaikba.Talán ez az, amire a hentai-kedvelő férfiak a legjobban rákapnak. Kötözés, szado-mazo, gruppenszex is megjelenik, de mégis a leggyakrabban leszbikus jelenetekkel tarkítottak ezek a hentai filmek.”

Kurva nagy általánosítás egy csöppnyi feminista beütéssel, rengeteg ilyen cuccság van (habár nem az én műfajom, tehát nem is láttam sokat), de ezt is animuja válogatja. Aki olyan sorozatokat néz, mint a Rosario + Vampire, és ráadásul élvezi az beteg…

Itt jön a dolog, amiért utálom és hányingerem van a médiától…

A rajongó:
„Gyönyörűek és törékenyek, óriási dudákkal és ártatlan boci szemekkel. Most őszintén, ki ne akarna egy ilyen csajt? Nem vagyok kocka, pedig sokszor azt mondják, hogy a számítógépfüggők néznek anime-pornót. Én ugyanolyan arányban nézek rendes, élő szereplős és rajzolt pornót. Ez különleges és fantáziadús. Meg aztán valamiért tényleg odavagyok ezekért a hentai-diáklányokért. Rengeteg filmem van.”

A gyűlölő:
„Csípem a leszbi vonalat, de hús-vér nőkkel, nem holmi rajzfilmfigurákkal. Én csak röhögni tudok ezen, de komolyan. Ha Minnie egér és Daisy kacsa 400 köbcentis melleket kapna, az is izgató lenne? Szerintem azok néznek anime pornót, akiknek egyébként sincs rendben a szexuális életük, és tudják, sosem lesz közük valódi nőkhöz. Maradnak a rajzfilm-lotyók.”

A bevett sablon az ilyen cikkeknél: vegyünk két teljesen ellentétes véleményt és rakjuk egymás mellé. És a többiek? Nem hiszem, hogy csak utáló és rajongó létezik, de mint mondtam, ez a média, itt az olvasottság a lényeg… a nyilatkozókról meg annyit, hogy mindkettő valamilyen szinten beteg, egy leszbi fag és egy hentai fag, melyik a jobb? Egyik sem, akkor meg most miről van szó? Hát semmiről természetesen.

Több problémám is volt ezzel a cikkel… valahol süt belőle a femnáciság is, amit rühellek, másrészről az írója valószínűleg nem nézett utána rendesen a témának, harmadszor utálom, hogy általánosítanak. A végső ítéletem az, hogy ez a cikk semmi másra nem jó, csak arra, hogy valami „érdekeset” írjanak már végre, amire a sokan felkapják a fejüket, ki ezért, ki azért… mint mondtam, ezért utálom a médiát nagyon sokszor…

Oszd meg másokkal is:

5 thoughts on “„Akik a rajzolt csajokra indulnak”

  1. Az én voltam, ott keresztnevek és korok voltak. Kettő-kettő volt ellene és mellete, de a kontraszt itt a lényeg, a populista mindenüket.

  2. „Szegény Aya és Maya, pedig annyira a Tenjou Tenge nem volt rossz…” – de nem is volt hentai 😀 Látom nem csak neked baszta ki a biztosítékot XD

  3. Maga a cikk is enyhén populista és médiashit szagú. Találtak egy képet, ahol van két lengébben öltözött hölgyike, és felrakták. ÉS RETTENTŐ RETARDÁLTAN HASZNÁLJÁK AZ A KURVA „ANNO”-T!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük