Bitangpusztulatos fergeteg lesz

Ígérem lesz egy bővebb összegző is a Sword Art Online 2 című fosciklonról, de előzetesben inkább csak ennyit hagyok itt.

asscrack

Oszd meg másokkal is:

6 thoughts on “Bitangpusztulatos fergeteg lesz

  1. Őszintén csodálom a kitartásodat Ricz koma, hogy képes vagy erre időt és energiát szánni. =) Nekem már az első évad is, pont elég volt ebből, amit pedig a 2. évadról hallottam eddig, az még inkább meggyőzött arról, hogy jobban teszem, ha távol maradok ettől. =) Trap Kirito, Windu mestertől kölcsönvett fénykarddal, és hasonlóan „elmés” húzások.

      1. Elhiszem neked, pláne ha abból indulok ki, hogy már az első sorozatnál is volt, nem egy olyan epizódon, ahol 5 percenként kaptam, vagy a homlokomhoz, vagy a sörösüveghez. =D

  2. Jöhet, Péterhez hasonlóan én sem kínoztam már magam a második évaddal, szal kíváncsi vagyok, mi változott. (Bár gondolom semmi, vagy megtalálták még azt az univerzálisan mütyürke kis lyukat is, és azon keresztül sikerült még mélyebbre süllyedni. Csak mert ha jól tudom, ez az évad még a SAO-fanatikusoknak sem jött be.)

    1. Lehet megleplek vele, de egy hangyányit jobban teljesít az előző évadtól, ennek pedig az az oka, hogy nincs annyi szemet szúró elrajzolás. Egyébként az igazi mustárt meghagyom a posztra. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük