Cikkfrissítés érkezik

Az elmúlt időben kicsit elhanyagoltam a megjelent cikkeim feltöltését, ezeket fogom részint pótolni. Felkerülnek az augusztusi és az októberi Mondo Magazinba írt Joker Game, Planetarian és 12-sai. sorozatokat veséző írásaim, valamint az Animagazinban közzétett játékbemutatók, a SuperStar és a Fate/Grand Order. Továbbá folytatódik és egyben lezárul a Konzol Magazinban megjelent írásaim kirakosgatása is: az utolsó lapszámban szereplő reklámokat összefoglaló cikkemre ugrok egyből, meglehetősen prózai okból.

A Konzol Magazinból az utolsó, amit kitettem, a Galaxy Express 999 cikk volt, ez 2012 végén jelent meg. A lapban ezt követően olyan műveket vettem górcső alá, mint a Kamen no Maid Guy, Golden Boy, Maoyuu Maou Yuusha, Spice and Wolf, Yami no Teio: Kyuuketsuki Dracula, LaMB, Captain Future, Space Piate Captain Harlock (2013 – ez a rövid ismertetés az akkoriban kijött 15 perces betekintőből készült, amiben javarészt spekulálok, hogy milyen irányba viszik a karaktert). Ezek egyrésze nem üt meg egy vállalható szintet (Maid Guy, Captain Future és a Golden Boy), a többit meg alapjaiban újra kéne írnom ehhez. Azóta kezem közé kaptam a Maou Yuusha és a Spice and Wolf light noveleket, ami végett a cikkek több helyen pontosítani, kiegészíteni kéne. A Captain Harlock pedig ugye megjelent, így a spekuláció érdektelenné vált. Egyedül a Dracula és a LaMB nem került szóba: ezeket lesznek az egyedüliek, amiket jó eséllyel is talán kiteszek. A LaMB-et legalábbis annak apropóján, hogy a mostani Luger Code 1951 is hasonló előélettel rendelkezik, amiről viszont szeretnék majd az ünnepek közt írni.

Szóval hamarosan érkeznek ezek az elmaradt darabok, hetente pénteken déltájt. Ezeken kívül lesz még további pár írás is, elszórtan. A szokásos ünnepi blamázs mellett évösszegző, meg 1-2 beolvasós poszt 1-1 jelenségre. És persze, a kerekasztal videó, amint publikus lesz az is.

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük