Egy domainnel arrébb: költöztetés lezárva

Mint az észrevehető, a költözés és egyben a megjelenésbeli átszabás elég gyorsan megtörtént és sikerült, nem említve az exportálást. Kisebb változtatások már történtek, úgy mint pár kategória kikerülése és címkévé válása, néhány bejegyzés leírása már frissült is a régiek közül, de még lesz velük munka. A DEVstance is beolvasztásra került, de miután az volt a legkevésbé keresett és látogatott oldal, az máris törlésre került. A korábbi bloghelynek még adok egy hetet mielőtt végképp meglépném, hiszen elég nagy forgalom érkezett mindig kívülről két poszt irányába. Ugyanakkor a Librarian Warrior el lett hagyva, helyette lett a Biblioteca, ami nem elírás, hanem az olasz-spanyol szóalakot használom. Alcímnek, vagy inkább tömör mottónak bekerült a „sic erat scriptum”, azaz latinul „így vala írva”, amit manapság (sic!) rövidítésként ismerünk. Akkor használatos, amikor a szokatlan vagy hibás írásmódról akarjuk tájékoztatni az olvasót, hogy az idézetben szereplő hiba nem az idéző vétsége, hanem az eredeti szövegben szerepel úgy.

A blogajánlót megritkítottam, a régieket és az elhanyagoltakat kiszedtem, és miután nem igazán sikerült elég helyet szorítani nekik, a láblécbe kerültek az oldalakkal együtt.

A rendezés, egységesítés viszont el fog tartani egy jó ideig, és ezzel is fogom tölteni az időmet, ha épp nem dolgozok valami máson. Ennek következtében az oldalak is át lesznek szabva, a nagyobb és átívelőbb szériáknak is igyekszem egy rendezett felületet adni. Ez még egyelőre a jövő zenéje, alakulóban vannak azok a sorozatok. Amíg ezzel nem végzek, nem is lesz új poszt, mert nem szeretném elaprózni az energiáimat. Ellenben az anyag gyűlni fog, ami sosem rossz dolog.

Egyelőre ennyit szándékoztam, majd még jelentkezem.

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük