Könyveladás

Azon ritka esetek egyike jön, amikor könyvet adnék el. A dolog oka nem titkolt: mivel időről időre szokásom zárt körben könyvet menteni azzal, hogy átvállalom vagy épp kihalászom a lomtalanításból, egyfelől kezdek hely szűkében lenni. Így elég olcsón adnék túl egy adag (szép)irodalmi művön, interjúköteten, (ön)életrajzon, ismeretterjesztő könyvön.

Miután a lista tetemes, így az eredeti oldalakat linkelném, ahol tematikusan és ABC-sorrendbe rendezve tettem közzé a hirdetést.

Várhatóan lesz még ilyen, amennyiben sikerül legalább a negyedén túladnom. Ha valaki ismer iskolai könyvtárat vagy olyat, ahol felvásárolják ezeket, ossza meg velük is.

Oszd meg másokkal is:

4 thoughts on “Könyveladás

  1. Érdekes vegyesfelvágott. 🙂 Mondjuk ezek jó részét én nem mentettem volna meg a lomtalanítástól. Főleg az ilyen ezo és társai témák feleslegesek.

    1. Az ezoterikát én sem, de nem válogathatok (csak itthon), ha átvállalom a lomtalanításit vagy a hagyatékokat. Ezeknél meredekebb vackokat is sikerült átvennem, de azokat sikerült elszórnom.

  2. Anyum nevében is köszi a Mág Bertalan könyveket! A másodikat most karácsonyra adtam neki oda, bár a jövendőbeli vejétől kapott lézernyomtatott macskaarcképpel nem tudtam versenyre kellni. ^^”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük