2015-ös anime kritikus videoverseny

1049

Lelkesen követed az új animéket? Szívesen meg is osztod a véleményed róluk? Sőt, tűkön ülve várod az új szezonokat, hogy leránthasd a leplet a legjobbnak, vagy éppen a legrosszabbnak ígérkező sorozatokról? Ha igen minden kérdésre a válaszod, akkor ez a lehetőség neked szól! 😉

A feladat…

Oszd meg velünk a véleményedet bármely 2015-ös animesorozatról! Tényleg bármely 2015-ös animesorozat játszik! Belefér az is, ha 2014-ben indult, de 2015-ben ért véget, vagy ha még jelenleg is fut.

Hogyan vehetsz részt a versenyen?

Készíts egy minimum 1,5 perces videót, amiben bemutatod az adott animét, annak történetét, karaktereit, és elmondod, hogy miért jó, vagy éppen rossz. Kiknek ajánlod és miért. Lehetsz vicces, veheted vérprofira, felveheted saját magad, de illusztrálhatod képekkel is azt, amit mondasz. A lényeg: engedd szabadjára a benned megbújó animés Szirmait vagy Dancsót!

A videót felveheted telefonnal, rögzítheted videokamerával, a kivitelezést teljesen rád bízzuk. A kész videót töltsd fel bármilyen fájl megosztóra (pl.: Dropbox, Google drive, Sendpace stb.) majd az alábbi jelentkezési lap kitöltésével juttasd el azt hozzánk.

A VERSENY JELENTKEZÉSI ŰRLAPJA

Miért érdemes indulnod?
A kiemelkedő munkáknak nem csak virtuális vállveregetés dukál, ugyanis a 2 legjobb videó készítője kap:
– egy-egy VIP belépőjegyet a 2015. október 17-én tartandó, kétnapos őszi MondoConra
– egy éves Mondo Magazin előfizetést
– meghívott vendég lesz az őszi MondoCon nagyszínpadi anime kerekasztal beszélgetésén, a veterán kritikusok mellett!

Hogyan választjuk ki a nyerteseket?
Október 5-én minden beküldött és a játékszabályzatunk szerint megfelelő videó felkerül a MondoCon YouTube-csatornájára. Október 5-11-ig lehet szavazni a videókra a YouTube-on – nyugodtan kampányolj ismerőseidnél, hogy szavazzanak. Díjazzuk a legtöbb „tetsziket” kapó videót, de lesz zsűri kedvence is! Mindkét győztest október 12-én hirdetjük ki.

A zsűri
A 2015-ös nyári MondoCon anime-kerekasztalának tagjai fogják tetszésükkel díjazni a legjobbakat. A bírák így név szerint:
Catrin, az AniMagazin főszerkesztője
Daisetsu, az Animekommentár vloggere
Fullmoon, blogger és Mondo Magazin cikkíró
Junchi, ex-blogger, alkalmi Twitterező és Mondo Magazin cikkíró
Ricz, blogger, fansubber és a Ricz/Ronin Factories alapítója.

Van még kérdésed?
Játékszabályzatunkban minden további részletet megtalálsz, de ne fogd vissza magad! Ha van még benned kétely, akkor a [email protected]-ra bátran írd meg azt. Maximum 24 órán belül garantáltan választ kapsz.

És akkor… mindenkinek jó videó-készítést kívánunk! Alig várjuk, hogy láthassuk a műveiteket! 🙂

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük