„A tisztánlátás mindenki joga.”

Akik ismernek, azok tudják, hogy a holokausztot, mint történelemleckét úgy, ahogy van kivenném az oktatásból, s jóval szélesebb körre cserélném ki, benne a brit, amerikai, orosz/szovjet, japán internálótáborokkal, s a háborús bűnöket is eszerint osztanám fel a mészárlások, terrorbombázások, hajóbörtönök, táborok, ürügyrobbantások stb. szintjén. Mert lássuk be: nem a németek voltak Európa démonai a II. világháborúban, ahogy azt sokan állítják. Ugyanakkor, akik ismernek, azok tudják, hogy pont a ferdítések, a tévhiteken való komoly rodeózások, szándékos akadályoztatás és rágalomhadjáratok, valamint a mai napig az öreg „háborús bűnösök” ellen folyó kegyetlen hajtóvadászat a Simon Wiesenthal Intézet által jutottam el arra a radikális lépésre, hogy tagadjam a jelenleg oktatott és magyarázott „holokauszt” tényét is.
Akik most meglepődtek, azoknak imént csatolok két linket, amelyek hiteles anyagokra támaszkodnak, s míg az egyik leír, a másik kérdezz-felelek formában teszi a tévhitoszlatást. Sajnos hosszú még az út ahhoz, hogy egy normális ember(ek) írja(/írják) a történelemoktatást és cenzúrázza(/cenzúrázzák) a baromságokat a történelem témájú könyvekből.
S ezek után lássuk be, hogy a bezárandó S. W. Intézet fejét is miért kéne elítélni „embertelen magatartás” címén: ki emlékszik arra, hogy Képíró Sándor halálakor azt mondta, hogy örül Képíró halálának, ahogy annak is, hogy az ellene folytatott perrel hozzájárulhattak mihamarabbi halálához? Szép kijelentés ahhoz képest, hogy Képíró ellen nem volt bizonyíték… Meg azért, hogy családi közkifejezéssel éljek, „ne b*ssza már meg az Isten”, mit akarnak az idős emberektől? Lassan már a huszonharmad-rangú egyszeri beugrós éjjeli váltóőrt is megbélyegeztetik.
Érdemes film még a Mengele – Az igazság nyomában, ami az IMDb külföldi adatbázison egész szép eredményt tudhat magáénak, míg a Port Online-on (ahogy az várható) igen alacsony az értékelése. Online is könnyedén megtekinthető, de még olcsón meg is vehető (annyira, hogy ennél olcsóbban már csak szupermarketben és más nagyobb üzletegységben lelhető meg).
Oszd meg másokkal is:

3 thoughts on “„A tisztánlátás mindenki joga.”

 1. Jaj a hollókauszt mítosz… egyik kedvenc témám. Anno írtam is róla egy bejegyzést, pont akkor, amikor anno beterjesztették a törvényjavaslatot: http://peter1989.wordpress.com/2010/02/25/holokauszttagadas-es-ami-mogotte-van/

  Amit azóta csinált, illetve csinálhatott itt Zuroff, hogy vigyorogva halálba kergetett egy idős embert, és azóta kikezdett egy másikat is, az meg kormányt minősíti, hogy hagyja ezt, hogy egy külföldi senki intézkedjen itt, Magyar területen. A baloldalon, akik még vendégül is látták az AjvékolóTV-n nem csodálkozok, hisz ők eddig is asszisztáltak ehhez, úgyszint a szavazó bázisuk. Pedig ha valakit végre bíróság elé kéne állítani, és fegyházra ítélni, az Zuroff.

 2. Ami azt illeti, szerintem sehol máshol nem olyan erős a holokamu-kultusz, mint itt. Önkéntelenül is a Vádló Bitófák egyik száma jut eszembe rá:
  „Kamukauszt, holokacsa: a számításba csúszott egy hiba…
  Kamukauszt, holokamu: pénzért hazudik az összes tanú!”
  Érdemes időnként a Világ-panoráma műsort figyelni az Echo TV-n, Szaniszló Ferenccel. Érdekes egy félórás műsor.

 3. „Mert lássuk be: nem a németek voltak Európa démonai a II. világháborúban, ahogy azt sokan állítják.”
  Hallottam nem is olyan rég egy érdekes tényt, miszerint örülhetünk, hogy az amcsik bombáztak minket, mert ugye ők elvileg „csak katonai és stratégiai” célpontokat támadtak, de ha az angolok jöttek volna, akkor szarrá bombázták volna a lakott területeket is, hogy megfélemlítsék, megtörjék a népet. A sokak által agyonistenített Churchill is egy démon volt, bárhogyan nézzük, az akkori angolok se voltak jobbak az általuk annyira gonosznak tartott náciknál.

  „Intézet által jutottam el arra a radikális lépésre, hogy tagadjam a jelenleg oktatott és magyarázott „holokauszt” tényét is.”
  Majd integek, ha elvisznek holokausztagadás miatt, oké? 😉

  „Sajnos hosszú még az út ahhoz, hogy egy normális ember(ek) írja(/írják) a történelemoktatást és cenzúrázza(/cenzúrázzák) a baromságokat a történelem témájú könyvekből.”
  Valaki túlzottan idealista! XD

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük