Animekarácsony 2016: Kerekasztal

Alighanem, a mostani Animekarácsony animés kerekasztala sokáig ki fog lógni a sorból. Két sorozat adta is magát ahhoz, hogy Dóczi Atis és Daisetsu társaságában produkáljuk magunkat (Keijo!!! és Yuri on Ice!!), ugyanakkor az erőszak és az animék kiterjesztése Tizessel, vagy a Disney vs. anime kérdése. Lényeg: ütős anyagot raktunk össze szerintem. Valamint, mint azt a kiemelt képen (és alább) is láthatjátok, az egész meg lett koronázva valami egész szokatlan, váratlan dologgal. Bővebben a videóban, amint kikerül…

15450929_1329510947100357_1902206816_n

Oszd meg másokkal is:

6 thoughts on “Animekarácsony 2016: Kerekasztal

  1. Az már sajnos annyira a végére került az erőszakkal együtt, hogy túlzottan nem folytunk bele, viszont elég érdekes dolgok hangoztak el. Többek közt egy olyan apróság Osamu Tezuka és Walt Disney közti kapcsolatról, amiről még én se hallottam.

   1. Áhh, pedig az érdekelt volna, de így akkor kb. annyi lehet, mint a Filmbarátok #100-nál a New Kids Nitro kritika volt. 🙂

    1. Nem, attól azért több. Rövid, velős, tömör, lényegre törő, tartalmas. Nincs elnyújtva, mert lehetne erről egy vitaasztalt is nyitni, hogy már pedig melyik miért jobb a másiktól, csak felesleges – és ettől megkíméltünk mindenkit.

     1. Majd ki fogom rakni a videót ide is, ha felkerült YouTube-ra. Egyelőre a cosplayverseny és a cosplay gála felvételek publikusak. (És külön remélem, hogy a végprodukciót [a képeken] is rögzítették, mert most ezzel csigázzuk az embereket, hogy valóban nyilvános lánykérés volt-e vagy sem. 😀 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük