Onii-chan no Koto nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! kritika

Kagamin posztja, eredetileg a Gunjou Blogon jelent meg.

Mivel még mindig képtelen vagyok tanulni azt a rohadt mechanikát, ezért gondoltam írok még egy kritikát!

Egy animu, aminek a nevét a mai napig nem tudom megjegyezni, addig meg, hogy „Onii-chan no Koto”, de utána… bah…

Nos, előítéletekkel kezdtem bele ebbe a sorozatba, és az elején pozitívan csalódtam benne, mert a maga beteges módján többnyire egész jó sorozat ez, mellesleg volt már olyan érzésetek, hogy valami jót néztek, de tele volt tűzdelve kiakasztó dolgokkal? Na, ez tipikusan az az animufajta, ahol lenne egy szál, ami nagyon ott van meg a karakterek is jók, de beleraknak pár olyan karaktert, amik teljesen taccsra vágják az egészet.

Öhm, Sprinter Cell?

A kerettörténet a mostanság igencsak elterjedt ál-incest dolog, mikor elvileg a főhősöknek a húgicájukba szerelmesek, de hopp, nem is húgicájuk, mert örökbe fogadták stb. Itt is valami hasonló a helyzet, csak itt a lány nem tudja ezt, de attól függetlenül szerelmes a bratyóba. Bírtam, hogy miként játszott az idiótával, de onnantól még jobb lett, amikor az osanaijimi is bekerül a képbe, aki egy régi ígéretre hivatkozik meg egy doktor bácsis játékra, LOL! Ez így még nem teljes, a harmadiknak bejön még egy hölgy, így triumvirátust alkotnak a srác rajongói, a harmadik leányzó pedig a jó kislány lenne, ha közben nem lenne totálisan beleesve a BL-be (FUJOSHI), szóval kaptunk egy eléggé érdekes összeállítást, ami magában hordozza a hülye helyzeteket, amit még néhol önkritikával tetéztek, amit nagyon bírtam!

A három leányzó…

Kérdés, hol lehet ezt elrontani? Adjunk az egyenlethez haverokat, a legrosszabb fajtából, az erotikakutató gyökerek voltak az egésznek az elrontói, meg a protag srác viselkedése is ilyen oldalról elég fos, van itt minden, pornómagazin bálványozás meg egy rakás elkúrt dolog, amit normális ember nem csinálna. Zakkantnak lenni okés, de gyökérnek már nem! Ki a franc akar gyökerekről egy sorozatot nézni, az biztos, hogy én nem

RAEP FACE!

Az egész sorozatot három rész baszta el elég rendesen, a 5 (A.G.E. köcsögök ebben vannak asszem), 10 és 11. Leesett Nao és Iroha-chan szereplésének az ideje, full értelmetlen mellékszereplőkkel lett tele a rész, egyszóval totális csőd lett az epizód.

Eredetileg a gyökerekről akartam képet berakni, de ez a kép beszédesebb…

Akkor nézzük az értékelést, egye fene 7/10, a szarba kevert arany tipikus esete, mikor úgy kell kibányászni az értékes ércet a tömény fekáliából, amikor nevettem rajta azt szívből tettem, szóval ezért a magas pontozás.

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük