S.O.P.A. az AA-n

Már egy régebbi cikkem írtam erről a csodás javaslatról, a lényeg, hogy az AA-ra is kikerült a napokban, és megdöbbentett a hiszti és az „emózás”, ami fogadta. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy ilyen lenne a magyar közösség, mutogatja az öklét/siránkozik a rajta kívülálló dolgokon, egyszerűen rombolja a morálomat (fansubberként és a közösség tagjaként egyaránt), hogy ennyire rosszul viselik a kommentelők ezt a változást, ami még korántsem biztos, hogy életbe lép. Elvileg vissza is vonták, de aztán egy másik hír szerint csak elodázták a tárgyalását, de ez részletkérdés most.

Az ok a javaslat mögött!
Kevés olyan embert láttam, aki a kivárás mellett döntött, és próbálta volna nyugtatni a gyerekesen viselkedő többséget, tárgyilagosságot az oldal adminjainál és még egy-két embernél véltem felfedezni, de ez sem volt elég, hogy leállítsa ezt a siránkozást, amit a hír kiváltott.
Sokan nem tudják elképzelni, hogy mi lesz, ha ezt a két javaslatot elfogadják, az internet alkalmazkodik, az emberek nagyon találékonyak tudnak lenni, ha valami nem tetszik nekik, és változtatni akarnak, így hát az internet valószínűleg más módon, de tovább fog élni, lehet nehezebb lesz, de kitalálunk valamit, ebben az egyben biztos vagyok, ezért nem szabad elkeseredni és siránkozni, és amíg harcolni lehet ellene, ezt meg is kell tenni.
dolognak tartottam, hogy ők is beálltak a hír terjesztésébe, mivel így még több emberhez jut el a híre ezeknek az ominózus javaslatoknak, de erre a hozzászólok reakciójára nem számítottam, úgy tűnik, hogy a közösség fórumozó része nem elég „felnőtt” ahhoz, hogy kezelni tudjon egy ilyen hírt.

Szerk.: ugyan ennek az unalmas drámának és világvége-látásnak a folytatása a megás hír, szóval az már cikket sem érdemel, és a hozzászólásokat is kikapcsoltam, tudom, hogy mi lesz a reakció rá, úgyhogy köszönöm, de a lehurrogásokból nem kérek, fáj az igazság, mi?

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük